Relatiebeheerder Financieel advies (32-40 uur) te Twello, Hattem of Harderwijk

Functie
Com.ondersteunend, Relatiebeheer/Advies
Provincie
Gelderland, Flevoland, Overijssel
Vakgebied
Verzekeringen, Hypotheken
Salarisindicatie
2500-4000
Datum
3 mei 2022
Locatie
8051 XV Hattem, Nederland

Ben jij iemand die graag samenwerkt met de financieel adviseur en die het verschil weet te maken tussen 100% tevreden relaties en alles daaronder? Iemand die met minder dan 100% geen genoegen neemt?

Wie en waar
Berends & Slump | bankzaken – hypotheken – verzekeringen is een onafhankelijk advieskantoor met 36 medewerkers voor zowel de particuliere als de zakelijke markt met kantoren in Harderwijk, Hattem en Twello.

Waarom wij ons bed uit komen
Wij geloven dat mensen behoefte hebben aan een partner die ze vertrouwen om samen de belangrijkste financiële beslissingen in hun leven te nemen. Een partner die mee en soms verder denkt, die kritische vragen durft te stellen en de voors en tegens in beeld brengt. Wij zijn soms de spiegel, soms het vergrootglas en soms de verrekijker. In die rol voelen wij ons comfortabel en zijn wij op ons best, maar altijd samen met onze relatie. De manier waarop wij dat doen? Door te adviseren zoals wij zelf geadviseerd zouden willen worden en met een kwaliteit die verrast.

Wie wij zoeken
Heb jij dezelfde zienswijze op het financieel adviesvak en ben jij een…

Relatiebeheerder Financieel advies (0.8 - 1 fte)
..dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

De functie heeft een standplaats in overleg. Een netwerk binnen (een van onze) vestigingsplaatsen of de omliggende plaatsen is een grote pré.

Wat verwachten wij van jou in deze functie?

  • Jij vormt een team met de financieel adviseur en fungeert als haar/zijn rechterhand.
  • Jij bewaakt de voortgang van dossiers, met name de deadlines en bent hier het eerste aanspreekpunt voor onze relaties.
  • Jij ondersteunt de adviseur bij uitvoeren van commerciële beleid van het kantoor, je zoekt naar commerciële signalen en behoeften van prospects en relaties en zet deze om in actie.
  • Jij doorloopt zorgvuldig adviesprocessen en geeft deugdelijke en passende adviezen aan onze relaties en bespreekt de verzekeringsaanvragen met hen.
  • Jij draagt zorg voor de benodigde stukken t.b.v. hypotheekaanvragen en zorgt voor het aanvragen en de acceptatie van verzekeringen.
  • Jij weet als geen ander dat je in het belang van onze relatie optreedt. Dit merkt onze relatie, maar zeker ook alle partijen waarbij je de belangen van onze relatie behartigt (banken, verzekeraars, etc.), in jouw wijze van afwikkeling van het werk.
  • Jij weet dat jij het verschil maakt tussen een 100% tevreden relatie en alles daaronder. Met minder dan 100% neem jij geen genoegen.


Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière?
Heb jij de kwaliteiten in huis om invulling te geven aan deze functie en herken jij je in bovenstaande punten en sta jij hier volledig achter? Ben je daarnaast in het bezit van een bewezen MBO 4-werk- en denkniveau, minimaal 5 jaar werkervaring en het diploma Wft Schade particulier? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren. Het is extra mooi als je een of meerdere van de adviespakketten waarmee wij werken al kent: ANVA, Adviesbox en Accelerate

Locatie
Twello, Harderwijk of Hattem

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature