Relatiebeheerder Particuliere Schadeverzekeringen te Papendrecht

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
28 maart 2022
Locatie
3351 HC Papendrecht, Nederland

L&B Groep zoekt versterking!

Lijkt het je leuk om te werken bij één van de toonaangevende verzekeringsbedrijven van de regio? L&B is een kantoor waar het niet alleen om verzekeringen draait, maar ook om dienstverlening. Werken bij L&B staat garant voor veel plezier op de werkvloer, maar daarbij streven we wel de hoogste kwaliteit voor onze klanten na. Onze mensen zijn enthousiast, flexibel en werken graag als team.

Wie zijn wij?
Bij L&B staan we ergens voor! Kwaliteit, deskundigheid en klantbelang, dat zijn voor ons vanzelfsprekende waarden. Wat ons bijzonder maakt is dat we altijd een stapje extra doen en juist die dingen geregeld krijgen waar een ander stopt. Iedere dag zijn we in touw om het weer een stapje beter te doen voor onze klanten. L&B is een veelzijdig kantoor waar je volop doorgroeimogelijkheden hebt en kansen krijgt om je te ontwikkelen en je ambities na te jagen.

L&B bruist en iedere dag is weer anders. Je collega’s zijn enthousiaste en flexibele mensen die bij voorkeur als team opereren.

Voor onze particuliere verzekeringsportefeuille zijn wij op zoek naar:

Relatiebeheerder Particuliere Schadeverzekeringen (fulltime)

De functie:
Je bent het aanspreekpunt voor onze particuliere relaties en je vindt het leuk om de klant écht van A tot Z te helpen. Bij jou kunnen ze terecht met al hun vragen voor het lopende verzekeringspakket of voor nieuwe schadeverzekeringen. Samen met de klant zorg je ervoor dat alle risico’s op een passende manier worden verzekerd. Ook de administratieve afhandeling neem je voor je rekening. Je bent goed in het bouwen en onderhouden van relaties en werkt gestructureerd aan het beheren van onze portefeuille. Daarnaast weet je niet alleen wat erbij L&B te koop is, maar ook wat de klant elders in de markt mag verwachten. Je komt te werken in een klein team van enthousiaste en flexibele collega’s.

Interesse? Wij vragen:
De kwaliteit van je werk staat bij jou voorop. Je bent administratief en communicatief sterk, neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je communiceert helder. Ook heb je ervaring met het adviseren van particuliere klanten. Je bent op je best als onderdeel van een team.

 

Het profiel:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Kennis en ervaring met ANVA;
  • Diploma WFT Basis en Schade particulieren;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Pré

  • Kennis en ervaring met AWI

 

Geboden wordt:
Er wordt een zelfstandige, uitdagende functie in een dynamisch team geboden. Wij bieden een goed salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Ook hebben we oog voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast worden prima secundaire arbeidsvoorwaarden geboden waaronder een pensioenregeling en collectieve WIA regeling.

Locatie
Papendrecht


Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature