Relatiebeheerder Verzekeringen afdeling watersport

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Friesland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
4 maart 2022
Locatie
8442 AA Heerenveen, Nederland

Wil jij direct de wind in de zeilen? Welkom aan boord!

Als je een passie deelt, schept dat een band. Je spreekt dezelfde taal en je hebt aan een half woord genoeg. Kuiper Verzekeringen heeft dat bijvoorbeeld met boten, klassieke auto’s en ondernemen. Omdat we zelf ook varen, snappen we tot in detail wat belangrijk is voor een bootbezitter. En daarom kunnen we onze klanten beter adviseren over het afdekken en beheersen van mogelijke risico’s.

Functieomschrijving
Wij zoeken een Relatiebeheerder Watersport die net als wij én onze klanten gek is van boten. De watersportwereld kent voor jou geen geheimen. Je weet wat er te koop is: van sloep tot motorjacht van miljoenen euro’s. Wij bieden je de kans om je passie te combineren met je verzekeringskennis bij een internationaal opererend familiebedrijf. Nog geen verzekeringskennis? Geen probleem, dan gaan wij jou daarbij helpen.

Kuiper Verzekeringen voelt als familie
We werken bij Kuiper Verzekeringen vanuit dezelfde passie. Voor boten, maar ook voor oldtimers en ondernemerschap (MKB). Omdat we zelf liefhebber en ondernemer zijn, snappen we tot in de detail wat belangrijk is voor onze klanten. Dat doen we al meer dan 75 jaar vanuit Heerenveen, inmiddels met een gedreven team van 85 professionals. De sfeer is zoals je bij een familie mag verwachten: open, warm, informeel en met korte communicatielijnen.

Een interessante functie voor de boeg
Als Relatiebeheerder Watersport heb jij alle touwtjes in handen bij het beheren van de verzekeringsportefeuille. Zelfstandig en met een commerciële, klantgerichte drive streef je naar lange termijn relaties. Je toont lef en gaat bijzondere situaties niet uit de weg. Daarbij analyseer je risico’s en geef je hierover adequaat WFT-proof advies. Natuurlijk bespreek je offertes met je klanten en sluit je zelfstandig verzekeringen af, zowel in volmacht als provinciaal. Je verwerkt verzekeringsaanvragen, voert mutaties door en houdt klant- en polisgegevens up-to-date.

Je bent een verbinder en representatief, je bent namelijk het visitekaartje van Kuiper Verzekeringen op watersportbeurzen. Als toekomstige collega zie jij kansen, toon jij initiatief, heb je humor en denk je altijd in mogelijkheden. We hebben namelijk stevige ambities voor de komende jaren en wij houden wel van wat enthousiasme en een aanpakkers mentaliteit.

Ben je een starter? Dan kun je rekenen op een uitgebreide begeleiding en coaching van een senior collega, die je de kneepjes van het vak zal bijbrengen.

Wat heb je daarvoor nodig:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau (niveau 4).
 • Je bent bereid om te investeren in je eigen toekomst.
 • Kennis van relevante automatiseringssystemen (ervaring met ANVA is een pré).
 • Goede beheersing van Nederlands, Engels en Duits, zowel in woord als geschrift, of bereid dit snel te leren.
 • Je bent een teamplayer.
 • Verbinder pur sang; je bent het visitekaartje van Kuiper Verzekeringen en vertegenwoordigt ons op watersportbeurzen.
 • Samen met je team ga je enthousiast aan de slag met verschillende procesverbeteringen om de afdeling verder te professionaliseren.

Wat wij je bieden:

 • Een baan waarbij je passie je werk is.
 • Een prettige werkomgeving die als familie voelt.
 • Een goed salaris passend bij de functie.
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.
 • Thuiswerkmogelijkheid.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Locatie
Heerenveen

Welkom aan boord!
Kom jij de Kuiper-familie versterken? Neem dan contact op of informeer bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature