Relatiebeheerder Verzekeringen Bedrijven (32-40 uur) te Twello, Harderwijk of Hattem

Com.ondersteunend
Gelderland, Flevoland, Overijssel
Verzekeringen
2500-4000
3 september 2022
7391 AA Twello, Nederland

Ben jij een teamplayer die de afspraken voor de adviseur graag goed voorbereid. En ben jij iemand die in het adviestraject ook zelfstandig contact met de relatie heeft en daarbij passende adviezen geeft?...

Wie en waar
Berends & Slump | bankzaken – hypotheken – verzekeringen is een onafhankelijk advieskantoor met 36 medewerkers voor zowel de particuliere als de zakelijke markt met kantoren in Harderwijk, Hattem en Twello.

Waarom wij ons bed uit komen
Wij geloven dat mensen behoefte hebben aan een partner die ze vertrouwen om samen de belangrijkste financiële beslissingen in hun leven te nemen. Een partner die mee en soms verder denkt, die kritische vragen durft te stellen en de voors en tegens in beeld brengt. Wij zijn soms de spiegel, soms het vergrootglas en soms de verrekijker. In die rol voelen wij ons comfortabel en zijn wij op ons best, maar altijd samen met onze relatie. De manier waarop wij dat doen? Door te adviseren zoals wij zelf geadviseerd zouden willen worden en met een kwaliteit die verrast.

Wie wij zoeken
Heb jij dezelfde zienswijze op het financieel adviesvak en ben jij een…

Relatiebeheerder bedrijven (0.8 - 1 fte)
..dan nodigen we je uit te solliciteren!

De functie heeft een standplaats in overleg. Een netwerk binnen (een van onze) vestigingsplaatsen of de omliggende plaatsen is een grote pré.

Wat verwachten wij van jou in deze functie?

  • Als Relatiebeheerder bedrijven van Berends & Slump ben je integer, eerlijk en adviseer je onze relaties zoals je zelf ook geadviseerd zou willen worden. Van glibberige verkooppraatjes zijn wij niet gediend, onze relaties waarderen je dan ook om je oprechtheid.
  • Je ondersteunt de Zakelijk Adviseur door het zorgvuldig voorbereiden van de afspraken bij bestaande of potentiële relaties en de administratieve afhandeling van het uitgebrachte advies. Je hebt in dit adviesproces zelfstandig contact met de relatie en geeft zelf ook deugdelijke en passende adviezen.
  • Dit doe je op een dusdanige manier dat je relatie zo tevreden over jou is dat hij/zij zijn ouders, broer, zus, opa, oma en vrienden naar jou doorverwijst.
  • Ook help je de adviseur zoeken naar commerciële signalen en behoeften van prospects en cliënten en samen zetten jullie deze ideeën om in acties.
  • Je gaat voor een lange-termijnrelatie. Dat je de zakelijke verzekeringen naar tevredenheid regelt is één, maar je staat ook (klaar) voor de nazorg van je advies.
  • Je adviezen en contacten breng je bondig, goed en AFM-proof onder woorden, leg je vast en deel je met de relatie. Dit is altijd reconstrueerbaar. Kortom: onze lat voor wat wij een goede Relatiebeheerder bedrijven vinden ligt hoog

Geldt dat ook voor jou?
Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan en herken jij je in bovenstaande punten en sta jij hier volledig achter? Ben je daarnaast in het bezit van een bewezen HBO-werk- en denkniveau, een ruime werkervaring als relatiebeheerder en de diploma’s Wft Schade zakelijk en Wft Inkomen? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren. Kennis van ANVA is een pre.

Locatie
Twello, Harderwijk of Hattem

Contactpersoon
Informatie of solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature