Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen (32-40 uur) te Woerden

Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland , Utrecht
Verzekeringen
2500-4000
20 april 2022
3447 GG Woerden, Nederland

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je een actieve bijdrage kunt leveren aan het gehele verzekeringsproces? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een dynamische organisatie waar meedenken wordt toegejuicht?
Stop dan met zoeken, want dit is de functie waar jij naar op zoek bent!


Techniek Nederland Verzekeringen is voor deze functie op zoek naar een proactieve en energieke collega, die de volgende stap in zijn/haar loopbaan wil maken. Je staat bekend om het opstropen van je mouwen en je neemt het voortouw indien er actie ondernomen moet worden. Je weet de juiste prioriteiten te stellen, waardoor de klant optimaal wordt bediend en deadlines worden gerealiseerd. Jouw aanwezigheid en inzet wordt gewaardeerd door collega’s en je weet de teamspirit hiermee positief te beïnvloeden.

In deze allround functie ben je samen met je collega’s van de binnendienst en met de accountmanagers verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van onze klanten op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen.

Wat ga je doen?
De volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheden

 • Onderhouden van contacten met onze klanten over nieuwe en bestaande verzekeringen.
 • Opstellen van offertes op basis van de wensen en behoeften van de klant. De inhoud hiervan stem je af met de accountmanager.
 • Offertes omzetten in polissen en deze controleren op inhoud.
 • Zorgdragen en coördineren van een snelle en correcte claimafhandeling.
 • Bewaken van tijdlijnen en opvolging geven aan acties.
 • Acteren op verkoopsignalen door middel van cross selling.
 • Verwerken van mutaties.
 • Afstemmen van zaken met verzekeraars en samenwerkende organisaties in het kader van risicobeheersing.
 • Zorgdragen voor een correcte dossiervorming.


Wie zijn wij?
Techniek Nederland Verzekeringen is een volwaardig assurantietussenpersoon en een dochterbedrijf van Techniek Nederland. Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische detailhandel en , installatiebedrijven. Techniek Nederland Verzekeringen te Woerden biedt een breed pakket verzekeringen afgestemd op deze branche. 

Wie zoeken wij?

 • Iemand die in het bezit is van Wft Basis en Wft Schade Zakelijk of Wft Inkomen.  Of je bent bereid om het WFT Inkomen binnen je tijdelijke contract te behalen.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring bij een intermediair of een verzekeraar op het gebied van schade- en/of inkomensverzekeringen.
 • Je herkent jezelf in de competenties: resultaatgericht, klantgericht, zelfstandig, ondernemend en hands-on.


Wat bieden wij?
Techniek Nederland Verzekeringen biedt je een veelzijdige functie voor minimaal 32 uur per week, met in eerste instantie een tijdelijk contract van 7 maanden, waarvan een proeftijd van één maand. Daarna is er uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris wordt vastgesteld afhankelijk van je werkervaring en is uitstekend te noemen. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed waaronder een 13e maand en een goede pensioenregeling. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Techniek Nederland Verzekeringen is gevestigd in het Intechnium gebouw in Woerden. Je werkplek is op kantoor, maar er zijn zeker ook mogelijkheden om na overleg vanuit huis te werken.

Locatie
Woerden

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature