Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen (buiten/binnen) 32-40 uur te regio Zwanenburg

Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland
Verzekeringen
3000-4600
13 juni 2022
1161 CL Zwanenburg, Nederland

Wil jij zelfstandig je zakelijke portefeuille beheren? Van A-tot Z alles regelen voor je klant? Van het afsluiten van de verzekeringen tot aan het regelen van mogelijke schadegevallen? 

Wat ga je doen?

  • Je bent aanspreekpunt voor je zakelijke klanten
  • Je bezoekt de klanten of helpt hen telefonisch
  • Je beoordeelt risico's en stelt offertes op
  • Je sluit verzekeringen af
  • In geval van schade ben je contactpersoon
  • Je voert wijzigingen door op bestaande polissen 

Wie ben jij?
Jij beschikt over het WFT Schade Basis, Particulier, Zakelijk en Inkomen. Heb je deze laatste 2 nog niet in je bezit maar ben je wel bereid deze te halen dan kun je zeker ook reageren. Wij zoeken een ondernemende, pro-actieve collega die goed kan samenwerken en zelfstandig te werk kan gaan. Je hebt ervaring opgedaan in een adviserende rol in de verzekeringen.

Wie zijn wij?
Wij zijn een assurantiekantoor die zich met name richt op zakelijke schade- en inkomensverzekeringen. Wij zijn een informeel kantoor en vinden een fijne werksfeer erg Wij werken met ASSU

Wat bieden wij?
Je salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding. Tot de secundaire voorwaarden behoren mogelijk een auto van de zaak en je kunt zelfstandig je tijd indelen of vanuit huis werken.  Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, onder andere door het volgen van opleidingen en cursussen. Ben je 32-40 uur beschikbaar? wij zijn geinteresseerd! 

Locatie
Zwanenburg

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature