Salarisadministrateur Ziektewetuitkeringen (32 – 40 uur) te Papendrecht

Functie
Administratief
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Overig
Salarisindicatie
-
Datum
8 april 2022
Locatie
3351 HC Papendrecht, Nederland

L&B Groep zoekt versterking!
Lijkt het je leuk om te werken bij één van de toonaangevende verzekeringsbedrijven van de regio? L&B is een kantoor waar het niet alleen om verzekeringen draait, maar ook om dienstverlening. Werken bij L&B staat garant voor veel plezier op de werkvloer, maar daarbij streven we wel de hoogste kwaliteit voor onze klanten na. Onze mensen zijn enthousiast, flexibel en werken graag als team.

Wie zijn wij?
Bij L&B staan we ergens voor! Kwaliteit, deskundigheid en klantbelang, dat zijn voor ons vanzelfsprekende waarden. Wat ons bijzonder maakt is dat we altijd een stapje extra doen en juist die dingen geregeld krijgen waar een ander stopt. Iedere dag zijn we in touw om het weer een stapje beter te doen voor onze klanten. L&B is een veelzijdig kantoor waar je volop doorgroeimogelijkheden hebt en kansen krijgt om je te ontwikkelen en je ambities na te jagen.

L&B bruist en iedere dag is weer anders. Je collega’s zijn enthousiaste en flexibele mensen die bij voorkeur als team opereren.

In verband met groei zijn wij voor L&B Flex op zoek naar:

Salarisadministrateur Ziektewetuitkeringen (32 – 40 uur)

Functieomschrijving:
Met ons bedrijfsonderdeel L&B Flex voeren wij de Ziektewet uit voor bedrijven die eigenrisicodrager zijn. Daaronder vallen ongeveer 125 uitzendbureaus. Jaarlijks breidt het klantenbestand uit. Maandelijks verlonen wij ongeveer 500 Ziektewetuitkeringen. Die uitkeringen moeten berekend worden op basis van het dagloon en dat is een hele klus. Het administratieteam van L&B Flex bestaat uit medewerkers die de meldingen verwerken, medewerkers die de berekeningen voor de uitkering maken en medewerkers die daadwerkelijk verlonen.

Interesse? Wij vragen:
De kwaliteit van je werk staat bij jou voorop. Je bent administratief en communicatief sterk, neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je communiceert helder én je moet eigenlijk een beetje gek zijn op rekenen.

Het profiel:

  • Je hebt een HBO-denkniveau;
  • Je hebt het Praktijkdiploma Loonadministratie in bezit of je gaat het halen;
  • Je bent secuur en toch snel.

Geboden wordt:
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie in een dynamisch team geboden bij een soort familiebedrijf (kijk maar eens op de website). Wij bieden een goed salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Ook hebben we oog voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast worden prima secundaire arbeidsvoorwaarden geboden waaronder een pensioenregeling en collectieve WIA regeling.

Locatie
Papendrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature