Schadebehandelaar (32-40 uur) te Regio Amersfoort

Functie
Schadebehandelaar
Provincie
Gelderland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
2500-3500
Datum
1 maart 2022
Locatie
3826 PC Amersfoort, Nederland

Wat ga je doen?
Je bent de spil tussen de verzekeraars en de klanten. Je ondersteunt de klant met alle vragen omtrent de schademelding. Je geeft voorlichting over schadepreventie, verstrekt verzekeringstechnische informatie en werkt samen met je collega’s. Je houdt de klant voortdurend op de hoogte van de voortgang en signaleert commerciële kansen en pakt deze vervolgens proactief op.

Ook onderhoud je veel contact met relaties en verzekeraars in het algemeen.

Wie ben jij?
Een ervaren schadebehandelaar die in bezit is van het WFT Schade Zakelijk/Particulier (bij voorkeur beiden, maar evt. zijn er mogelijkheden om 1 van de 2 diploma’s nog te behalen). Wij zoeken een kandidaat die klantgericht te werk gaat, die zelfstandig en gestructureerd kan werken.

Deze opdrachtgever is specialist op het gebied van autoverzekeringen. 
Tevens richten zich op garage, wagenparken, vrachtwagens maar zeker ook particuliere verzekeringen. Ook zien zij groei in sectoren buiten de autobranche.  De sfeer is informeel te noemen. 

Wat wordt geboden?
Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, korting op verzekeringen en een premievrij pensioen.  Het salaris is in overleg afhankelijk van je werkervaring en opleiding. 
 

Locatie
Amersfoort

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature