(Jr) Schadebehandelaar Inkomensverzekeringen te regio Bennekom

Functie
Schadebehandelaar
Provincie
Utrecht, Gelderland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
2500-3200
Datum
7 april 2022
Locatie
6721 PK Bennekom, Nederland

Ben jij een schadebehandelaar Verzuim & Inkomen? En wil jij een nieuwe uitdaging bij een groeiende en dynamische werkgever in de verzekeringen?  Regio Bennekom?

Wat ga je doen?
In dit team ben je mede verantwoordelijk voor het administratief en commercieel beheren van de bestaande portefeuille van de klanten (adviseurs eigen kantoren maar tevens aangesloten kantoren). Als schadebehandelaar onderhoud je contacten met arbodiensten en werkgevers. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en afhandelen van de schade-uitkeringen. Je vraagt loonstroken op, maakt verzuimrapportages, legt schadedossiers aan. 

Wie ben jij?
Je beschikt over ervaring als schadebehandelaar, of wilt je hierin gaan bekwamen. Je hebt wel ervaring met inkomens/verzuim verzekeringen.  Je hebt het WFT Basis en bij voorkeur ook het WFT Inkomen in het bezit. Ben je communicatief vaardig? en ben je enthousiast? Wij zien je cv graag tegemoet!

Wat bieden wij?
Zoals hierboven gezegd zijn wij een groeiende en dynamische werkgever met meerdere vestigingen. Het salaris wat wordt geboden is marktconform en de secundaire voorwaarden zijn dit ook. Er zijn hier volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingen die je wilt volgen worden vergoed.

Locatie
Regio Bennekom (mogelijk Rotterdam)

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature