Schadebehandelaar Multibranche te Den Haag

Schadebehandelaar
Zuid-Holland
Verzekeringen
3000-4000
1 november 2023
Den Haag, Nederland

Ben jij de allround schadebehandelaar waarnaar wij op zoek zijn? Ter aanvulling van ons team schadebehandelaren zoeken wij een fulltime medewerker die van aanpakken weet. Vind je het leuk om een schademelding van het begin tot het eind goed te begeleiden?

Je taken zijn onder meer:

  • Het helpen van onze klanten als ze te maken hebben met schade. Dit kunnen alle mogelijke schades zijn (volmacht/provinciaal/beurs) van zowel particuliere als bedrijfsmatige verzekerden.
  • Je beoordeelt de schades en bepaalt de rechten van de klant. Je voert waar nodig de discussie met verzekeraars, experts en/of derden

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren schadebehandelaar die goed kan luisteren en zich goed weet in te leven in de wensen van de klant. Bij voorkeur beschik je over het diploma WFT Schade Particulier / Zakelijk of je bent hiervoor aan het studeren.

Je werkt accuraat en kunt goed in teamverband werken. Verder beheers je naast de Nederlandse taal ook het Engels behoorlijk. Heb je ervaring met klanten, ben je communicatief sterk en heb je bij voorkeur gewerkt met ANVA en E-abs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn een allround financiële dienstverlener gevestigd in Den Haag. Wij zetten ons met bijna 100 medewerkers al tientallen jaren in voor onze klanten. Zij kunnen bij ons terecht op het gebied van hun pensioen, hypotheek of verzekeringen. Wij begrijpen als geen ander dat financiële zekerheid belangrijk is en bewaken graag de risico’s voor hen.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige functie in een gezellig team van schadebehandelaar collega’s. Er zijn opleidingsmogelijkheden met studiekostenvergoeding. Verder bieden wij een salaris wat afhankelijk is van je opleiding en werkervaring maar marktconform is, daarnaast een premievrij pensioen en een 13e maand.

Locatie 
Den Haag

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature
#replace title#