Schadebehandelaar Zakelijk provinciaal te regio Someren

Functie
Schadebehandelaar
Provincie
Noord-Brabant
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
2500-3500
Datum
1 augustus 2022
Locatie
5711 EK Someren, Nederland

Wil jij opkomen voor de belangen van onze klanten? Bij deze vacature als schadebehandelaar provinciaal wikkel je schades af, adviseer je je klanten en ben je coördinerend middelpunt van dit proces

Wat ga je doen?
Je behandelt samen met je collega's de schademeldingen. Je helpt je klanten (indien nodig) met het invullen van de aangifteformulieren, je bespreekt de dekking en houdt hen op de hoogte van de status. Uiteraard heb je hiervoor veel contact met de maatschappijen waar de verzekering is afgesloten. Je schakelt deskundigen in en verzamelt alle informatie. Je onderhoudt schriftelijk en telefonisch contact met alle belanghebbenden. Uiteraard hou je ook de verzekeringsbehoeften van de klant bij, zodat ze altijd naar wens verzekerd zijn. 

Wie zijn wij? 
Je komt te werken bij een lokaal/ regionaal werkend assurantiekantoor. Tegenwoordig maken zij deel uit van een grotere landelijk werkende organisatie. Zij bieden allround financieel advies aan zowel particuliere als zakelijke klanten en werken zowel provinciaal als in volmacht. Voor dit dynamische en groeiende bedrijf zoeken wij voor de vestiging in regio Someren een Schadebehandelaar.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren schadebehandelaar. Je bent in het bezit van het WFT Schade Zakelijk. Je beschikt daarnaast over uitstekende kennis van polisvoorwaarden van verzekeraars.  Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke kandidaat die functioneert op MBO werk-en denkniveau. 

Geboden wordt:
Het salaris wat wordt geboden is marktconform en afhankelijk van werkervaring en opleiding. Je kunt je binnen deze organisatie volop ontwikkelen. Er is ruimte voor initiatief en er wordt in een goede sfeer gewerkt. 

Locatie
Someren

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature