Schadebehandelaar Vastgoed (32-40 uur) te Regio Amsterdam

Functie
Schadebehandelaar
Provincie
Noord-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
2500-3900
Datum
22 juli 2022
Locatie
1081 AC Amsterdam, Nederland

Zoek jij werk als schadebehandelaar (zakelijk) in regio Amsterdam en wil jij je specialiseren in een richting? Wij zoeken schadebehandelaars die zich op Vastgoed willen richten.

Wat ga je doen?
Dagelijks heb je contact met zakelijke relaties om alle schadeclaims volledig en correct af te handelen. Het gaat hierbij om verschillende vormen van zakelijke schadeclaims op het gebied van vastgoed. Jij handelt schades af op een verzekeringstechnisch correcte maar zeker ook commercieel verantwoordelijke manier. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het schadedossier, van het beoordelen op het gebied van aansprakelijkheid tot aan het zorgdragen van een juiste dossiervorming.  Je onderhoudt dagelijks contact met klanten, advocaten, experts en verzekeraars. 

Voor wie ga je werken?
Wij zijn een specialist op het gebied van (zakelijk) risico-management en werken vanuit regio Amsterdam en worden gewaardeerd om onze persoonlijke en betrokken manier van werken. 

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar ervaren schadebehandelaars die klantgericht en accuraat kunnen werken. Je werkt oplossingsgericht en gaat gedetailleerd te werk. 

Wat bieden zij?
Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Het salaris is in overleg, afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Daarnaast worden er prima secundaire voorwaarden geboden, waaronder een 13e maand en een uitstekende pensioenregeling.  

Locatie
Amsterdam

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature