Schadebehandelaar Volmacht (24-40 uur) te regio Hoofddorp

Schadebehandelaar
Noord-Holland
Verzekeringen
2500-3500
1 oktober 2022
2132 MD Hoofddorp, Nederland

Wil jij zelfstandig schades beoordelen in volmacht? zowel zakelijk als particulier? deze opdrachtgever in regio Hoofddorp heeft een gevarieerde en zelfstandige vacature.

Wat ga je doen?
In deze rol ben je zelfstandig werkzaam als schadebehandelaar. Je beoordeelt zelfstandig alle voorkomende schadegevallen. Je onderhoudt contacten met alle belanghebbenden, waaronder aangesloten tussenpersonen. Je schakelt indien nodig deskundigen in. 

Wie zijn wij? 
Onze opdrachtgever is een landelijk werkende organisatie. Zij bieden allround financieel advies aan zowel particuliere als zakelijke klanten en werken zowel provinciaal als in volmacht. Voor dit dynamische en groeiende bedrijf zoeken wij voor de vestiging in regio Hoofddorp een Schadebehandelaar.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren schadebehandelaar. Je bent in het bezit van het WFT Schade Zakelijk, bijvoorkeur aangevuld met M&S modules. Je beschikt daarnaast over uitstekende kennis van polisvoorwaarden van verzekeraars.  Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke kandidaat die functioneert op MBO werk-en denkniveau. 

Geboden wordt:
Het salaris wat wordt geboden is marktconform en afhankelijk van werkervaring en opleiding. Je kunt je binnen deze organisatie volop ontwikkelen. Er is ruimte voor initiatief en er wordt in een goede sfeer gewerkt. 

Locatie
Hoofddorp

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature