Schadecorrespondent (24-40 uur) te Winterswijk

Functie
Schadebehandelaar
Provincie
Gelderland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
1 april 2022
Locatie
Winterswijk, Nederland

Wij zijn een middelgroot assurantiekantoor, gevestigd in Winterswijk, dat is opgericht in 1913. H. Jansen Assurantie Groep staat al meer dan 100 jaar garant voor ervaring en professionaliteit waardoor onze relaties zorgeloos verzekerd zijn.

 

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

 

SCHADECORRESPONDENT

 

Functie inhoud:
Als schadecorrespondent behandel je zelfstandig het schadetraject voor onze zakelijke- en particuliere relaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren en beoordelen van de polisdekking, onderzoeken en vaststellen van de schuldvraag en het verzorgen van bijbehorende administratie. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en over een stevige dosis doorzettingsvermogen en stressbestendigheid.

 

Functie eisen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • diploma's WFT Basis, WFT schade particulier en zakelijk
  • relevante werkervaring binnen de verzekeringsbranche
  • flexibele en dienstverlenende instelling
  • kennis van Anva is een pré

 

Wat bieden wij?
Naast een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden bieden wij je een baan in een dynamische werkomgeving met een enthousiast team van collega´s. Onze onderneming geeft je volop kansen om jezelf verder te ontplooien.

 

Geïnteresseerd?
Wij verzoeken je een korte sollicitatiebrief met uitgebreid CV binnen 2 weken per e-mail te richten aan H. Jansen Assurantie Groep B.V., t.a.v. Angela Bruntink, a.bruntink@hjansen.nl

Solliciteer op deze vacature