Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Utrecht
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
11 januari 2022
Locatie
3731 AL De Bilt, Nederland

Zijn (luxe) auto’s je lust en je leven? En heb je ruime ervaring op het gebied van automotive verzekeringen?  In deze baan in de regio Utrecht kan je al je passie hiervoor kwijt. 

LOCATIE BIJ BENADERING

Wat ga je doen?
In deze functie krijg je de verantwoording voor het totale proces wat je doorloopt bij het afsluiten van autoverzekeringen.

Je stelt offertes op, zorgt het voor de acceptatie ervan en uiteraard regel je ook de administratieve taken die hierbij behoren (mutaties). Jij bent de specialist die alles weet van alle verzekeringsoplossingen en alle polisvoorwaarden en ondersteunt de relatiebeheerders hierin. Naast autoverzekeringen zal 20% van je werk bestaan uit de werkzaamheden die voortkomen uit de overige particuliere verzekeringen. 

Wie zijn wij?
Een advieskantoor in de regio Utrecht die al ruim 25 jaar een totale verzekerings oplossing biedt aan onze klanten. Wij richten ons op een speciale doelgroep waar we top service aan bieden. Onze verzekeringsoplossingen zijn maatwerk en onze vakmensen leveren kwaliteit. Dat is ook wat we terugzien in onze reviews van klanten. Wij bieden unieke producten aan een unieke doelgroep! 

Wat breng je mee?
Liefde voor auto’s dat is eigenlijk het belangrijkste! maar ook pas je binnen deze klantgerichte organisatie die altijd net iets meer biedt dan een andere partij. Een actieve, meedenkende collega die tenminste 2 jaar ervaring heeft op het gebied van particuliere (auto)verzekeringen. Die zelfstandig kan werken en in bezit is van het WFT Basis en Schade Particulier. Ik zie je gegevens graag tegemoet. 


Wat bieden wij?
Een prachtige werkplek in de nabije omgeving van Utrecht. Een leuk gezellig team van collega’s waarbij iedereen bereid is elkaar te ondersteunen en met elkaar te sparren. Je kunt hier veel leren en je breed ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een uitstekend salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je werkervaring, opleiding en alles in onderling overleg bepaald.

Locatie
Utrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature