Specialist Mutaties / polisopmaak Zakelijk (HBO niveau) te Den Haag

Functie
Administratief
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
1 april 2022
Locatie
Den Haag, Nederland

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig hebben ondernemers genoeg mogelijkheden om zich hiervoor te verzekeren. Hebben ze eenmaal hun weg naar ons gevonden, dan is jouw snel opgemaakt en foutloze polis onmisbaar. Word medewerker Mutaties bij Driessen Assuradeuren!

Over deze functie
Jouw dagelijkse verantwoordelijkheden doe je samen met twee andere collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een accurate en adequate afhandeling van alle administratieve mutaties in schadeverzekeringen. Denk hierbij onder andere aan mutaties van volmacht-, provinciaal-, en beurspolissen en de daarbij behorende handelingen zoals nieuwe polisopmaak etc. Desbetreffende verzekeringen zijn primair gericht op materiële en zakelijke verzekeringen op diverse terreinen binnen het vakgebied, waarbij het vrijwel altijd gaat om grote financiële verzekerde waarden. Vanzelfsprekend verzorg je alle bijbehorende correspondentie en de administratieve afhandeling. In deze spilfunctie heb je daarom dagelijks telefonisch contact met aangesloten tussenpersonen, klanten, experts en verzekeraars. Uiteraard hoort het continu stroomlijnen van de bijbehorende processen tot een essentieel onderdeel van jouw functie.

Hoe complex jouw dossiers zijn, hangt af van je ervaring, kennis en ambities.

De meeste van jouw taken bevinden zich in het spectrum van administratie. Maar er is meer. Als je wilt, kun je jouw horizon ook verbreden door mee te denken over bijvoorbeeld preventie, soepeler laten verlopen van het verwerken van complexe mutaties of systeemaanpassingen. Ook als het gaat om het anticiperen op nieuwe ontwikkelingen in de markt wordt jouw inbreng gewaardeerd.

Over jou

 • Natuurlijk ben je gestructureerd, werk je gedisciplineerd en nauwkeurig én neem je zonder moeite besluiten, anders kun je jouw beroep niet uitvoeren
  Verder heb je:
 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • De certificaten Wft Basis en Wft Schade Particulier én Wft Schade Zakelijk op zak
 • Zowel de Nederlands als Engelse taal heeft geen geheimen voor jou
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Een klantgerichte instelling; klant is koning


Wat wij bieden

 • Uitstekend salaris
 • Volop ruimte om je zowel in de breedte als in de diepte verder te ontwikkelen
 • Een gunstige pensioenregeling

Locatie
Den Haag

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature