Specialist Verzekeringen Particulieren (24-40 uur) te Utrecht-Vleuten-De Meern

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Utrecht
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
2500-3500
Datum
2 augustus 2022
Locatie
3454 HM Utrecht, Nederland

Ben jij een ervaren Specialist Verzekeringen en wil je deze ervaring uitbreiden door werkzaam te zijn in een uitdagende omgeving binnen De Hypotheekshop? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Specialist Verzekeringen Particulieren ben jij de medewerker die frequent en direct contact heeft met de klant. Als zodanig ben jij gezichtsbepalend. Je vindt het een uitdaging om de klanten optimaal te bedienen. Je belangrijkste taken zijn adviseren, service, aftersales en cross-selling. Kortom een zeer afwisselende functie waarbij verantwoordelijkheid en een persoonlijke ontwikkeling voorop worden gesteld.  Een eventuele combinatie met hypotheekadvies is mogelijk.

Wie zijn wij?
De Hypotheekshop Leidsche Rijn is een jong en dynamisch bedrijf in de financiële dienstverlening. De Hypotheekshop heeft een uitstekende samenwerking met diverse makelaarskantoren (7) in Utrecht en omgeving.

Wie ben jij?
Jij bent in bezit van WFT Basis en WFT schade particulier en tenminste 24 uur per week beschikbaar. Je hebt ongeveer 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, je bent commercieel gericht en beschikt over communicatieve vaardigheden.

Wat hebben wij te bieden?
Een afwisselende functie in een dynamisch team, voldoende groeimogelijkheden, een informele werksfeer en een marktconform salaris met pensioenregeling.

Locatie:
De Meern

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature