Sr. Portefeuillespecialist Transportverzekeringen te regio Amsterdam

Acceptant, Relatiebeheer/Advies, Overig
Noord-Holland
Verzekeringen
3000-5200
23 mei 2022
1081 AP Amsterdam, Nederland

Ben jij specialist op het gebied van transportverzekeringen? en vind je het onderbrengen van complexe risico's interessant? Wij zijn op zoek voor deze specialist in regio Amsterdam 

Wat ga je doen?
In deze specialistische rol ben je samen met een accountmanager verantwoordelijk voor een klantenportefeuille. Jij bent de transportspecialist en koopt complexe en/of internationale verzekeringsproducten in voor de klant. Je geeft presentaties aan klanten en fungeert als vraagbaak voor je collega's.

Voor wie ga je werken?
Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van (zakelijk) risico-management. Zij werken vanuit regio Amsterdam en worden gewaardeerd om hun persoonlijke en betrokken manier van werken. Voor dit ambitieuze bedrijf zijn wij op zoek naar specialistische schadebehandelaars.

Wie ben jij?
Jij bent werkzaam op HBO niveau en in bezit van het WFT Schade Zakelijk. Bij voorkeur beschik je tevens over het diploma Branche Transport. Je hebt tenminste 5 jaar ervaring op het gebied van transportverzekeringen en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.  


Wat bieden zij?
Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen deze organisatie. Het salaris is in overleg, afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Daarnaast worden er prima secundaire voorwaarden geboden, waaronder een 13e maand en een uitstekende pensioenregeling.  

Locatie:
Amsterdam

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature