Functie
Schadebehandelaar
Provincie
Noord-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
10 januari 2022
Locatie
2132 MD Hoofddorp, Nederland

Heb jij ruime ervaring als schadebehandelaar Brand / Varia en wil je je verder ontwikkelen in bijvoorbeeld een senior rol?
 

Wat ga je doen?
Je houd je bezig met het beoordelen en afwikkelen van complexe brand/varia schades die zijn voorgevallen bij zakelijke relaties. Werkzaamheden die hieruit voortvloeien zijn het onderhouden van contacten met je klanten, experts, tegenpartijen en verzekeraars. Je beoordeelt de dekking en komt op voor belang van je klant.

In de senior functie fungeer je als aanspreekpunt en coach voor je collega schadebehandelaars. Je onderneemt initiatieven om samen met je team de afdeling te optimaliseren. Tevens ben je het aanspreekpunt van deze afdeling voor het management.

Wie zijn wij?
Onze opdrachtgever is een landelijk werkende organisatie. Zij bieden allround financieel advies aan zowel particuliere als zakelijke klanten en werken zowel provinciaal als in volmacht.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ervaren schadebehandelaar. Je bent in het bezit van het WFT Schade Zakelijk, bijvoorkeur aangevuld met onderdelen van het A-diploma (Branche Brand/Varia). Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke kandidaat die functioneert op HBO werk-en denkniveau. Je bent in staat je team te coachen en te enthousiasmeren.

Geboden wordt:
Het salaris wat wordt geboden is goed en afhankelijk van je eigen wensen, werkervaring en opleiding. Deze organisatie is dynamisch en groeiend en je kunt je hier volop ontwikkelen. Er is ruimte voor initiatief en er wordt in een goede sfeer gewerkt.

Locatie
Hoofddorp

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

0654657176

Solliciteer op deze vacature