Teammanager Acceptatie / Beheer Verzekeringen te Nijkerk

Management
Gelderland
Verzekeringen
In overleg
11 mei 2023
Langestraat 32, 3861 BN Nijkerk, Nederland

Als teammanager heb je een zeer afwisselende baan en ben je samen met je team verantwoordelijk voor de acceptatie/beheer van verzekeringen, de polis opmaak en de schadebehandeling. Je hebt in deze functie tevens contact met de met ons samenwerkende bedrijven zoals andere verzekeraars, leveranciers en stakeholders. 

V​​​aardigheden
Het is belangrijk dat je in het bezit bent van leidinggevende capaciteiten en een algemene kennis van de verzekeringsbranche. Ook ben je goed in staat om verzekeringsrisico’s te beoordelen.

Wat wij bieden
Behalve gezellige collega’s, een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in het centrum van Nijkerk kun je rekenen op een zeer afwisselende baan en uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor het verzekeringsbedrijf. Daarnaast krijg je minimaal 38 vrije dagen en een 13e maand. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie en dit wordt binnen ons bedrijf gestimuleerd.

Wat wij vragen
Om te kunnen starten als teammanager herken je jezelf in het volgende;

  • Je hebt affiniteit met de verzekeringsbranche.
  • Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig.
  • Hbo werk- en denk niveau.
  • Je bent pro-actief, ondernemend.
  • Je bent in bezit van de benodigde WFT diploma’s schade en inkomen.

Wie zijn wij:
Mercurius is een landelijk werkende en zelfstandige verzekeringsmaatschappij met 35 medewerkers. Wij adviseren het midden- en kleinbedrijf, maar ook particulieren op het gebied van schade- en levensverzekeringen.

Locatie
Nijkerk

Ben je enthousiast geworden en ben jij de collega die wij zoeken?
Neem dan contact ons op, tel. 033-2475564 of vacature@mercuriusnv.nl

Solliciteer op deze vacature