Tijdelijk! Relatiebeheerder Verzekeringen (16 uur) (ook voor ZZP) te Utrecht

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Utrecht
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
In overleg (ook ZZP)
Datum
22 juni 2022
Locatie
3521 Utrecht, Nederland

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan als Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen? En wil je werken met een mooie klantenportefeuille in het prachtig vernieuwde centrum van Utrecht?

Wat ga je doen?
Als Relatiebeheerder Verzekeringen krijg je de verantwoording voor het beheren van een zakelijke portefeuille op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen. Tot je taken behoren onder andere de conversie van prospect tot klant en het uitbouwen van de bestaande relaties. Daarnaast het initiëren van commerciële acties en het analyseren van de financiële risico’s van je klanten. Uiteraard hoort daarbij het geven van advies en het opstellen/bespreken van offertes. Na het afsluiten van de verzekeringen ben je verantwoordelijk voor de nazorg en het beheren van het klantenbestand. Hieronder vallen onder meer taken op het gebied van schadebehandeling en polis administratie. Je werkt hierbij samen met een collega.

Wie zijn wij?
Finac geeft al 50 jaar onafhankelijk advies over o.a. persoonlijke financiën, het opbouwen van pensioen, het maken van financiële planning en verzekeringen. Finac biedt zowel particulieren als bedrijven “het rendement van ervaring”. Dat betekent dat alle adviseurs van Finac ruime ervaring hebben in hun vakgebied, over alle relevante vakdiploma’s beschikken en hun deskundigheid altijd inzetten om de oplossing te vinden die het beste past bij de situatie van de klant. Voor dit, in Utrecht gevestigde, kantoor zijn wij op zoek naar een parttime medewerker / ondersteuner schadeverzekeringen.

Wie ben jij?
Jij functioneert op HBO werk- en denkniveau en bent tenminste in het bezit van WFT Schade Zakelijk en Inkomen. Je kennis van verschillende producten en polisvoorwaarden van verzekeraars is uitstekend te noemen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en een positief, kritische instelling. Werk je daarnaast klantgericht en wil je zelfstandig te werk gaan of je ontwikkelen in dit vakgebied? Wij zijn je sollicitatie graag tegemoet!

Wat bieden wij?
Een zelfstandige functie bij een kantoor met weliswaar een lange traditie maar ook met een focus op het snel inspelen op marktontwikkelingen. Zij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht. Het salaris is marktconform en afhankelijk van werkervaring en opleiding, daarnaast worden prima secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Locatie:
Utrecht

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature