Acceptant
Noord-Brabant, Limburg
Verzekeringen
3000-3500
1 augustus 2022
Weert, Nederland

Het bedrijf
Private Insurance Assuradeuren (PIA) in Weert is een Volmacht bedrijf dat optreedt als gevolmachtigd agent voor diverse Volmachtgevers. PIA is o.a. gespecialiseerd in exclusieve verzekeringen voor met name de welgestelde particulieren. Het verzekeren van bijzondere risico’s zoals exclusieve auto’s, sieraden, kunst, landhuizen, pleziervaartuigen etc. zijn voor PIA dagelijkse kost. PIA biedt verzekeringsproducten aan voor de Nederlandse en Belgische markt. Flexibele verzekeringen die geschikt zijn voor situaties waar de gebruikelijke verzekeringen niet volstaan. Vanwege groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die het acceptatieteam komt versterken in de functie acceptant volmacht.

Over de functie
Als acceptant volmacht heb je een veelzijdig takenpakket. Je werkt mee in de rol van back- en frontoffice waarbij je je bezig houdt met particuliere verzekeringen in de breedste zin van het woord. Je verricht allround taken samen met je collega’s acceptatie en onderhoudt contacten met tussenpersonen en verzekeraars. Karaktereigenschappen zijn: accuraat, gedreven, communicatief vaardig, stressbestendig en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor de functie acceptant volmacht beschik je minimaal over MBO+ werk- en denkniveau aangevuld met de diploma’s WFT basis, schade particulier en schade zakelijk. Verder heb je kennis van automatisering o.a. office programma’s en geven we de voorkeur aan iemand met relevante werkervaring op het gebied van particuliere schadeverzekeringen.

Wat bieden wij
Een prettige en collegiale werkomgeving binnen een dynamische bedrijf waarbij er sprake is van een informele sfeer. Je krijgt een uitdagende functie waarbij er vrijheid is om jezelf te ontwikkelen. PIA biedt een marktconform salaris met een prima arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder het hybride werken.

Locatie
Weert

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature