Verzekeringsadviseur (24-40 uur) te Amsterdam Zuidoost

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Noord-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
15 februari 2022
Locatie
1101 BL Amsterdam, Nederland

Wij zoeken op korte termijn een verzekeringsadviseur (full- en/of parttime) voor onze particuliere en klein zakelijke relaties. De functie zal bestaan uit het zelfstandig adviseren van (potentiële) relaties op het gebied van verzekeringen en financiële producten.

Wie ben jij?
Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan als verzekeringsadviseur bij een intermediair en bent in staat zelfstandig offertes uit te brengen die voldoen aan interne processen en wettelijke regels. Je onderkent de noodzaak van nauwkeurig werken en ziet de veranderende verzekeringsmarkt als fundament om hechte relaties op te bouwen zonder commerciële kansen te laten liggen. Je kunt zelfstandig verzekeringen afsluiten en bent in staat gemaakte cliëntafspraken vast te leggen aan de hand van een inventarisatie- en adviesmodel.

Jij bent in bezit van:

  • Minimaal een MBO-diploma
  • HBO werk- en denkniveau
  • In bezit van WFT-diploma’s: basis, schade particulier en zakelijk
  • Alle WFT-diploma’s dienen ‘PE-actueel’ te zijn
  • Kandidaten met een WFT-diploma ‘inkomen en/of vermogen’ hebben een pre
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal


Wie zijn wij?
Is een allround assurantiekantoor in Amsterdam. Dit kantoor staat bekend als een dynamisch en jong bedrijf met hoge kwaliteitsnormen. Kernwaarden van het bedrijf zijn een deskundig onafhankelijk en objectief advies die onder andere worden bereikt door permanente educatie van medewerkers. 


Wat bieden wij?
Een zelfstandige functie in een zeer dynamisch team. Een professioneel team van enthousiaste medewerkers, ieder deskundig op eigen gebied. Salaris wordt vastgesteld afhankelijk van opleiding en werkervaring. Binnen dit bedrijf heerst verder een goede werksfeer en zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen.

Locatie:
Amsterdam

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature