Verzekeringsadviseur bedrijven (32-40 uur) te Twello

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Gelderland, Overijssel
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
3000-5000
Datum
3 mei 2022
Locatie
7391 CB Twello, Nederland

Ben jij die adviseur die het verschil maakt met deskundig en onafhankelijk advies. En ben jij iemand die samen met jouw relatiebeheerder lange-termijn-relaties met jouw relaties realiseert?

Wie en waar
Berends & Slump | bankzaken – hypotheken – verzekeringen is een onafhankelijk advieskantoor met 36 medewerkers voor zowel de particuliere als de zakelijke markt met kantoren in Harderwijk, Hattem en Twello.

Waarom wij ons bed uit komen
Wij geloven dat mensen behoefte hebben aan een partner die ze vertrouwen om samen de belangrijkste financiële beslissingen in hun leven te nemen. Een partner die mee en soms verder denkt, die kritische vragen durft te stellen en de voors en tegens in beeld brengt. Wij zijn soms de spiegel, soms het vergrootglas en soms de verrekijker. In die rol voelen wij ons comfortabel en zijn wij op ons best, maar altijd samen met onze relatie. De manier waarop wij dat doen? Door te adviseren zoals wij zelf geadviseerd zouden willen worden en met een kwaliteit die verrast.

Wie wij zoeken
Heb jij dezelfde zienswijze op het financieel adviesvak en ben jij een…

Ervaren verzekeringsadviseur bedrijven (0.8 - 1 fte)
.. dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

De functie heeft als standplaats ons kantoor in Twello. Een netwerk binnen Twello of de omliggende plaatsen is een grote pré.

Wat verwachten wij van jou in deze functie?

  • Als Verzekeringsadviseur bedrijven van Berends & Slump ben je integer, eerlijk en adviseer je onze relaties zoals je zelf ook geadviseerd zou willen worden. Van glibberige verkooppraatjes zijn wij niet gediend, onze relaties waarderen je dan ook om je oprechtheid.
  • Samen met je relatiebeheerder bereid je afspraken zorgvuldig voor bij bestaande of potentiële relaties. Je hebt houdt van persoonlijk contact met de relatie en geeft adviezen zoals je jezelf ook zou adviseren.
  • Dit doe je op een dusdanige manier dat je relatie zo tevreden over jou is dat hij/zij zijn ouders, broer, zus, opa, oma, vrienden en mede-ondernemers naar jou doorverwijst.
  • Ook zoek je samen met je relatiebeheerder naar commerciële signalen en behoeften van prospects en relaties en samen zetten jullie deze ideeën om in acties.
  • Je gaat voor een lange-termijnrelatie. Dat je de zakelijke verzekeringen naar tevredenheid regelt is één, maar je staat ook (klaar) voor de nazorg van je advies.
  • Je adviezen en contacten breng je bondig, goed en AFM-proof onder woorden, leg je vast en deel je met de relatie. Dit is altijd reconstrueerbaar.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière?
Heb jij de kwaliteiten in huis om invulling te geven aan deze functie en herken jij je in bovenstaande punten en sta jij hier volledig achter? Ben je daarnaast in het bezit van een bewezen HBO-werk- en denkniveau, een ruime werkervaring als verzekeringsadviseur bedrijven en de diploma’s Wft Schade Zakelijk en WFT Inkomen?
Dan nodigen we jou uit om te solliciteren. Het is extra mooi als je een of meerdere van de adviespakketten waarmee wij werken al kent: ANVA, Adviesbox en Accelerate.

Locatie
Twello

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

 

Solliciteer op deze vacature