Verzekeringsadviseur Particulier (24-40 uur) te regio Nijmegen

Relatiebeheer/Advies
Gelderland
Verzekeringen
In overleg
5 juni 2022
6538 RZ Nijmegen, Nederland

Zie jij een uitdaging in het beheren van een eigen klantenportefeuille? Wil jij graag particuliere klanten adviseren op het gebied van hun verzekeringen? Ben je ook woonachtig in de regio Nijmegen? dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?
In deze rol als adviseur particuliere verzekeringen ben je verantwoordelijk voor het beheren van je eigen portefeuille. Je bent contactpersoon voor je (potentiele) klanten, sluit nieuwe verzekeringen af en zorgt voor de afhandeling van alle vragen omtrent de reeds afgesloten verzekeringen. 

Wie ben jij?
Wij zoeken een communicatief sterk persoon die ervaring heeft in het verzekeringswezen, bij voorkeur in een soortgelijke functie. Je kunt zelfstandig je eigen klantenportefeuille beheren en uitbouwen. Je bent enthousiast en positief ingesteld. Je bent daarnaast in bezit van het WFT Basis en Schade Particulier. 

Wie zijn wij?
Wij zijn een groeiende organisatie die al meer dan 50 jaar werkzaam is in zowel de particuliere als zakelijke verzekeringsbranche. Wij zijn een onafhankelijk intermediair die zich altijd op een persoonlijke wijze voor de volle 100% inzet voor de klant. Ons team van collega's werkt goed samen en de sfeer is positief en gezellig. Wie vieren samen onze succesen en hardwerken en gezelligheid gaan hier goed samen. 

Wat bieden wij jou?
Het salaris wat wij bieden is marktconform en afhankelijk van wat je meebrengt aan ervaring en diploma's. Daarnaast bieden wij een uitstekende pensioenregeling en een speciaal op jou afgestemd programma om je verder te kunnen ontwikkelen.

Locatie
Nijmegen

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature