Verzekeringsadviseur Zakelijke & Particuliere Verzekeringen (32-40 uur) te Barendrecht

Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
In overleg
Datum
6 juli 2022
Locatie
2993 LD Barendrecht, Nederland

Zoek jij een nieuwe uitdaging als zelfstandig verzekeringsadviseur voor zowel de particuliere als zakelijke markt? Financieel Fit te Barendrecht groeit en heeft ruimte voor nieuwe collega’s.

Over Financieel Fit
Financieel Fit is de meest innovatieve financiële dienstverlener in deze branche. Wij adviseren en bemiddelen in particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen, hypotheken en leningen. Bij ons staat het klantbelang vooraan en door het geven van goed advies, verantwoord kredietverstrekking en persoonlijk contact willen we onze klanten aan ons binden met al hun financiële producten. Door een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke app heeft de klant alles in zijn eigen hand.

Over Financieel Fit Kredietshopper
Financieel Fit Kredietshopper is een onafhankelijk en zelfstandige vestiging en onderdeel van de franchise formule van Financieel Fit. Wij bemiddelen en adviseren in goedkoop en verantwoord kredietverstrekking en daarnaast zijn wij erg succesvol in het cross-sellen met schadeverzekeringen of hypotheken. Wij zijn gevestigd in Barendrecht, geen saai assurantiekantoor , maar een dynamisch, enthousiast en jong team.

Wat ga je doen?
Je adviseert zowel particuliere als zakelijke klanten op het gebied van hun verzekeringen. Naast het opstellen van offertes ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de bestaande polissen. Je voert mutaties door, staat je klanten bij in geval van schades en staat hen zowel telefonisch als persoonlijk te woord bij vragen omtrent hun verzekeringen. De klanten kunnen ook bezocht worden afhankelijk van de wensen.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een ervaren verzekeringsadviseur, die reeds in bezit is van het WFT Schade particulier maar bij voorkeur ook van het WFT Schade Zakelijk. Je bent commercieel ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent daarnaast klantgericht en kunt zelfstandig werken.

Wij bieden:

  • Marktconform salaris, afhankelijk van behaalde diploma’s en werkervaring
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen
  • Werken in een innovatief bedrijf waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen
  • Mogelijkheden om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken
  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot een vast contract..
  • Geen 9 tot 5 baan, flexibele werktijden
  • Fulltime


Locatie:
Barendrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature