Functie
Acceptant
Provincie
Zuid-Holland , Utrecht, Gelderland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
1 februari 2022
Locatie
3902 HR Veenendaal, Nederland

Zoek jij een nieuwe uitdaging op het gebied van Verzuimverzekeringen bij een groeiende en dynamische werkgever in de verzekeringen?  

Wat ga je doen?
Je bent mede verantwoordelijk voor het beheren van de klantenportefeuille die bestaat uit adviseurs van aangesloten- en eigen kantoren. Je fungeert als aanspreekpunt en brengt offertes uit voor verzuimverzekeringen. Je beoordeelt de risico’s conform de volmachtrichtlijnen en voert het acceptatieproces uit. Er wordt gewerkt met ANVA waar je polissen opmaakt. Uiteraard sta je je klanten op elk vlak bij, je beantwoordt vragen en lost problemen op. Je draagt zorg voor de administratieve taken die hieruit voortvloeien.  

Wie ben jij?
Ben jij in bezit van het WFT Inkomen? en heb je tenminste enige ervaring op het gebied van inkomens/ verzuimverzekeringen? Dan zijn wij al geïnteresseerd in een gesprek! Wat natuurlijk belangrijk is dat je enthousiast wordt van verzuimverzekeringen en contact met klanten en collega’s. 

Wat bieden wij?
Zoals hierboven gezegd zijn wij een groeiende en dynamische werkgever met meerdere vestigingen. Het salaris wat wordt geboden is marktconform en de secundaire voorwaarden zijn dit ook. Er zijn hier volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingen die je wilt volgen worden vergoed.

Locatie
Regio Veenendaal (mogelijk Rotterdam)

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature