Relatiebeheer/Advies
Noord-Holland
Verzekeringen
In overleg
1 juni 2023
Nieuwe Steen 16, 1625 HV Hoorn, Nederland

Als Adviseur Zakelijke Verzekeringen hoeven wij je natuurlijk niet uit te leggen hoe jij je zakelijke klanten adviseert op het gebied van schadeverzekeringen. Jij bent een ervaren adviseur die waarde hecht aan een persoonlijk gesprek met de klant en graag de tijd neemt om een band op de bouwen met je klant. Klinkt dat als een uitdaging die bij jou past? Mooi! Lees dan gauw verder.

Aan de slag als Zakelijk Adviseur Buitendienst!
Als onze nieuwe collega Zakelijk Adviseur ga je aan de slag bij Veldsink-Cornelius & De Wit in Hoorn. Je klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit mkb klanten. Een deel hiervan heeft een achtergrond in de agrarische sector. Voor hen ben je dé gesprekspartner die aangeeft welke bedrijfsrisico’s klanten lopen wanneer zij een verzekering wel of niet willen afsluiten. Je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen die spelen in de regio. Hierdoor speel je goed in op de wensen en behoeften van je klant. Klanten kunnen bij jou terecht voor de juiste verzekeringsoplossingen en de te treffen preventiemaatregelen. Doordat we volledig onafhankelijk zijn wat aanbieders betreft, kun jij iedere klant maatwerk bieden.

Naast het adviseren van je klanten wil je jezelf blijven uitdagen en sta je er voor open om je leidinggevende skills verder te ontwikkelen.

Jouw team
Ondanks dat je veel op pad bent en veel van je werkzaamheden zelfstandig uitvoert, sta je er op de werkvloer natuurlijk niet alleen voor. Naast een ervaren collega die jou 1:1 ondersteunt werk je namelijk in een team van negen collega’s, die samen een hecht team vormen. Ondanks dat jullie graag hard werken, is er altijd tijd voor een praatje. Sterker nog: die persoonlijke touch op de werkvloer vinden jullie erg belangrijk.

Waar werk je?
Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 90 advieskantoren. En we blijven groeien. Veldsink Advies maakt onderdeel uit van Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en inmiddels meer dan 1400 werknemers telt in heel het land. Wat wij erg belangrijk vinden, is dat onze Veldsink kantoren lokaal blijven en daardoor betrokken en dicht bij de klant.

Wie ben jij?
Jij houdt van bouwen, bouwen aan een hechte relatie met je klanten, bouwen aan het uitbreiden van je klantportefeuille en bouwen aan je eigen ontwikkeling als adviseur! Hier krijg je alle vrijheid toe. Naast het adviseren van klanten Je kunt dan ook wel zeggen dat je binnen deze organisatie eigen ondernemer bent. Daarnaast:

  • Beschik je over hbo werk- en denkniveau en een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Ben je in het bezit van de volgende diploma’s: Wft Schade Particulier, Wft Schade Zakelijk en Wft Inkomen;
  • Heb je een commerciële en ondernemende drive;
  • Heb je leidinggevende ambities;
  • Zoek je een nieuwe uitdaging voor minimaal 36 uur in de week en woon jij in de omgeving van Hoorn.

Wat bieden wij?
Voorop staat dat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers kunnen groeien, dus jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling faciliteren we middels de Veldsink Academy Uiteraard gaan we uit van jouw kwaliteiten en willen van je leren. Tegelijkertijd bieden we je ook onze eigen kennis en expertise aan en hebben we veel aandacht voor jou als persoon. We investeren op die manier in jou als onze nieuwe collega en gaan voor een langdurige samenwerking. Het betreft een fulltime baan waarbij je terecht komt in een (h)echt en informeel team, midden in Hoorn (Noord-Holland).

Waar je aan mag denken met betrekking tot onze arbeidsvoorwaarden? Naast je loon ontvang je een goed pensioen, 29 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om thuis te werken (inclusief thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding) én via Veldsink Groep kun je voordeliger sporten door de kosten van je sportabonnement door te geven aan ons!

Nieuwsgierig?
Hebben wij jouw interesse gewekt en maak jij graag deel uit van de Veldsink-Advies familie? Dan maken wij graag kennis met jou!

Locatie
Hoorn

Interesse?
Solliciteer direct via de rechterkolom of via s.peters@assured.nl, neem bij vragen contact op met Susanne Peters 
0654657176

Solliciteer op deze vacature
#replace title#