Functie
Relatiebeheer/Advies
Provincie
Zuid-Holland , Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Limburg, Groningen
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
3 januari 2022
Locatie
Apeldoorn, Nederland

Ben jij in staat je eigen zakelijk netwerk uit te bouwen en hier vervolgens ook de volledige verantwoordelijkheid voor te dragen waarbij uiteraard jouw eigen salaris en vergoedingen ook (ongelimiteerd) meegroeien met de groei van je portefeuille? 


Wat ga je doen?
Jij bent je zakelijke klanten van dienst met het geven van advies op het gebied van schade-en inkomensverzekeringen. Werkzaamheden die hieruit voortvloeien

  • Het maken van risico analyses
  • Het opstellen/opvragen en bespreken van offertes
  • Het onderhandelen met verzekeraars/beurspartijen enz. voor de beste verzekeringsoplossing
  • Het ondersteunen en bezoeken van je klant in geval van schades

Alles wat bij het onderhouden en uitbouwen van een zakelijke verzekeringsportefeuille komt kijken. Uiteraard zorgen wij voor de juiste ondersteuning.

Wie zijn wij?
Wij zijn een gespecialiseerde professionele assurantie makelaar en zijn in staat om onze bedrijfsmatige relaties van uitstekend advies te voorzien. Van klein MKB tot Groot Zakelijk, samen met de met ons samenwerkende verzekeraars e/o beurspartijen kunnen wij altijd het juiste voorstel bij onze relaties presenteren. Wij werken natuurlijk volledig digitaal en kunnen relaties door heel Nederland van dienst zijn.

Wie ben jij?
Als ervaren verzekeringsadviseur ben je in staat een zakelijk klantenbestand op te bouwen. Je beschikt over een eigen netwerk en bent in staat om in korte tijd dit netwerk te gelde te maken. Vanzelfsprekend ben je WFT Proof met minimaal WFT zakelijk schade liefst aangevuld met WFT Inkomen.

Wat bieden wij jou?
Je werkgebied is daar waar je netwerk zich bevindt. Vanuit Apeldoorn zorgen wij voor de juiste ondersteuning. Je kunt daarbij vanuit Apeldoorn werken, vanuit huis (ons kantoor zit ’in the Cloud’) of je combineert dit.
Wanneer je hebt laten zien dat je een eigen klantenbestand kan opbouwen heb je een zeer zelfstandige baan voor jezelf gecreëerd. Uitstekende beloning, auto van de zaak, vaste aanstelling , daar gaan wij zeker uitkomen. De zelfstandig werkende professional die in staat is zijn salaris ruimschoots terug te verdienen laten wij dan echt niet meer gaan.

Dus.....

Een jaarlijkse terugkerend en verhoogd target, dat kennen wij niet. Je klantenbestand uitstekend bedienen, afspraken nakomen en verstand van zaken hebben, daar gaat het wat ons betreft om.


Locatie:
Apeldoorn

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature