Zakelijk Adviseur Verzekeringen Noord Holland

Relatiebeheer/Advies
Noord-Holland
Verzekeringen
In overleg
5 juli 2024
Noord-Holland, Nederland

Ben jij de zakelijke verzekeringsadviseur die wij zoeken? Voor onze dynamische en groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een Zakelijk Adviseur, zowel voor binnen- als buitendienst, met een specialisatie in zakelijke verzekeringen.

Wat ga je doen?
Als Zakelijk Adviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren en beheren van verzekeringen voor het MKB. Je werkt nauw samen met een klein maar hecht team.

Je taken zijn onder meer:

  • Het analyseren van verzekeringsbehoeften van je (potentiële) klanten
  • Het opstellen van gedetailleerde verzekeringsadviezen die aansluiten bij de risico’s en wensen van de klant.
  • Adviseren over en beheren van verzekeringspolissen, inclusief wijzigingen en vernieuwingen.
  • Door deze taken nauwgezet uit te voeren, draag je als Zakelijk Adviseur Verzekeringen voor het MKB bij aan de veiligheid en continuïteit van de bedrijven die je bedient, en bouw je duurzame relaties op met je klanten.

Wie ben jij?
Jij hebt enkele jaren ervaring als adviseur binnen de verzekeringsbranche, bij voorkeur met een focus op zakelijke verzekeringen. Je bent in bezit van het WFT Schade Particulier & Zakelijk (Inkomen is een pre)
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent ondernemend en gedreven. Je werkt daarnaast pro-actief en bent in staat problemen te signaleren en op te lossen. Bij voorkeur heb je gewerkt met ANVA. Wij zoeken een teamplayer die kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze bedrijf.

Wie zijn wij?
Wij zijn een persoonlijke organisatie met een sterke focus op klanttevredenheid en proactieve dienstverlening. Samen met ons zusterbedrijf bieden we een extra stap in service en snelheid, waar onze klanten steeds weer door verrast worden. Bij onze organisatie, bestaande uit ongeveer 15 deskundige collega’s, werken we dagelijks aan het bieden van op maat gemaakte diensten en oplossingen voor onze klanten.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende baan bieden wij een uitstekende werkomgeving met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op eigen privé verzekeringen, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Ben jij de gedreven en klantgerichte zakelijke verzekeringsadviseur die wij zoeken? Solliciteer dan nu en wordt onderdeel van ons team!

Locatie
Regio Heerhugowaard

Interesse?
Solliciteer rechtstreeks via de rechterkolom of via s.peters@assured.nl, of bel Susanne Peters 0654657176

Solliciteer op deze vacature
#replace title#