Functie
Com.ondersteunend, Relatiebeheer/Advies
Provincie
Zuid-Holland
Vakgebied
Verzekeringen
Salarisindicatie
-
Datum
15 februari 2022
Locatie
2741 JW Waddinxveen, Nederland

Wil jij je ontwikkelen als Zakelijk Adviseur? Een zelfstandige functie waarin je echt je ei kwijt kunt? commercieel en gedreven? 

De functie:
In de functie van zakelijk adviseur krijg je de verantwoording voor het beheren van een eigen klantenportefeuille. Je analyseert de  bestaande verzekeringen en stelt risicoprofielen op, vervolgens bied je passende verzekeringsoplossingen in overleg met verzekeraars.  Uiteraard probeer je waar mogelijk je klantenkring uit te breiden door je netwerk aan te spreken. Je werkt op een klantgerichte manier en wordt hierin ondersteund door een collega in de binnendienst.  Uiteraard hou je oog voor je collega’s die met financieringsvraagstukken bezig zijn voor de verschillende klanten en denk je mee met de organisatie.

Het bedrijf:
Onze opdrachtgever is een groeiend en persoonlijk advieskantoor gericht op ondernemers die verder willen. Hun klanten worden volledig ontzorgd door alle financiële oplossingen vanuit één dak te bieden. Van het adviseren op het gebied van bedrijfsfinancieringen tot de daarbij horende verzekeringen. Met verschillende standplaatsen in deze regio staan zij hun hardwerkende klantenkring in tal van sectoren bij.

De functie:
In de functie van zakelijk adviseur/ relatiebeheerder krijg je de verantwoording voor het beheren van een eigen klantenportefeuille. Je analyseert de  bestaande verzekeringen en stelt risicoprofielen op, vervolgens bied je passende verzekeringsoplossingen in overleg met verzekeraars.  Uiteraard probeer je waar mogelijk je klantenkring uit te breiden door je netwerk aan te spreken. Je werkt op een klantgerichte manier en wordt hierin ondersteund door een collega in de binnendienst.  Uiteraard hou je oog voor je collega’s die met financieringsvraagstukken bezig zijn voor de verschillende klanten en denk je mee met de organisatie.

Het profiel:
Wij zijn op zoek naar een adviseur gericht op zakelijke verzekeringen. Is het je doel om dit te worden en heb je reeds ervaring opgedaan in een commerciële verzekeringsadvies functie? Dan zie ik je sollicitatie ook graag tegemoet!  Je bent woonachtig in de regio Het Groene Hart en bij voorkeur al in het bezit van diploma’s WFT Zakelijk en Inkomen.

Wij zoeken een enthousiaste adviseur die klantgericht te werk gaat. Je beschikt over een ondernemende persoonlijkheid en bent in staat zelfstandig te werken. Daarnaast ben je een vlotte en communicatief sterke adviseur.

Geboden wordt:
Een leuke zelfstandige baan bij een groeiend en dynamisch bedrijf.  Je salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding en de secundaire voorwaarden zijn marktconform. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf binnen dit kantoor te ontwikkelen. 

Locatie:
’t Groene Hart

Contactpersoon:
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature