2001 Opgericht

In Januari 2001 is Assured opgericht. Destijds nog als onderdeel van een intermediair/inkoopcombinatie maar momenteel helemaal zelfstandig werkend. In de ruim 20 jaren die volgden wist Assured uit te groeien tot een professionele bemiddelaar. Een bemiddelaar met vakkennis, eentje die gediplomeerde mensen en vakgerichte banen weet te vinden en die weet wat er speelt in de markt. Een bemiddelaar met een zeer groot landelijk netwerk van specialisten.

Dit netwerk breidt zich nog steeds verder uit. Mede door social media, een goede google positie en de maandelijkse nieuwsbrieven die door Assured worden verstuurd met zowel de beschikbare vakmensen als de beschikbare vacatures. Maak ook gebruik van dit netwerk! Vind je ideale baan of de ideale kandidaat.
 

Visie

De visie van Assured is werkzoekenden en werkgevers in de verzekeringsbranche bij elkaar te brengen op een duidelijke, vlotte manier met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Over mij

Mijn naam is Susanne Peters, ik ben je graag van dienst! Ik ben in 2001 gestart met Assured, zoals hierboven vermeld in samenwerking met een bevriend hypotheek/assurantiekantoor. Het was een logische stap na gewerkt te hebben als intercedente bij zowel Randstad als Manpower. Mijn manier van werken is vlot, duidelijk en efficiënt. Ik werk eigenlijk altijd op basis van vertrouwen, ben eerlijk en draai nergens om heen. Daarnaast werk ik hard om al mijn klanten te helpen. Ook op zoek naar een nieuwe baan of medewerker? neem contact met mij op!

 

Doelstelling

Mijn huidige doelstelling is het vergroten van de de vindbaarheid op het internet. Met behulp van deze site maar zeker ook door samen te werken met de diverse social media partijen en vacaturebanken.  Als kandidaten en opdrachtgevers mij makkelijk kunnen vinden dan treffen zij elkaar het snelst! 

#replace title#