Frontoffice medewerker Zakelijke verzekeringen te regio Utrecht

Relatiebeheer/Advies
Utrecht
Verzekeringen
2500-3500
11 augustus 2022
3731 AL De Bilt, Nederland

Wil jij onze zakelijke relaties ondersteunen met hun verzekeringszaken? Je krijgt de verantwoording voor het gehele proces van offerte tot acceptatie en het beantwoorden van de dagelijkse vragen tot portefeuille beheer.

Wat zijn je taken?

  • Je adviseert onze zakelijke relaties op het gebied van benodigde brand/varia en inkomensverzekeringen.
  • Je onderhoudt contacten met maatschappijen, vraagt offertes op en sluit verzekeringen af.
  • Tevens houd je je bezig met de nazorg en administratieve taken die hierbij behoren (prolongatie)
  • Je werkt in volmacht maar ook provinciaal, dus kunt iedere klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Onafhankelijk, maatwerk leveren en klantgericht. 


Wie ben jij?
Belangrijkste is dat je past binnen onze cultuur en doelgroep. Daarom ben je erg klantgericht en heb je een pro-actieve houding. Ook hands-on acties passen binnen onze cultuur, naast zelfstandig kunnen werken, oprecht zijn en betrokken. Heb je ervaring in een adviserende functie op het gebied van zakelijke verzekeringen en ben je in bezit van WFT Zakelijk? ik kom heel graag in gesprek met je!

Wie zijn wij?
Een advieskantoor in de regio Utrecht die al ruim 25 jaar een totale verzekerings oplossing biedt aan onze klanten. Wij richten ons op een speciale doelgroep waar we top service aan bieden. Onze verzekeringsoplossingen zijn maatwerk en onze vakmensen leveren kwaliteit. Dat is ook wat we terugzien in onze reviews van klanten. Wij bieden unieke producten aan een unieke doelgroep! 


Wat bieden wij?
Een prachtige werkplek in de nabije omgeving van Utrecht. Een leuk gezellig team van collega’s waarbij iedereen bereid is elkaar te ondersteunen en met elkaar te sparren. Je kunt hier veel leren en je breed ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een uitstekend salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je werkervaring, opleiding en alles in onderling overleg bepaald.

Locatie
Utrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature