Officemanager Verzekeringskantoor (24-40 uur) te regio Utrecht

Administratief
Utrecht
Verzekeringen
In overleg
7 mei 2024
Utrecht, Nederland

Ben jij een organisatietalent en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt binnen een bedrijf? Sta je graag klaar om vragen van collega's en klanten te beantwoorden en ben je altijd vriendelijk en behulpzaam? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als Officemanager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze collega's en klanten. Je staat ze te woord, beantwoordt telefoontjes en e-mails, en zorgt dat alle informatie up-to-date is op onze website en sociale media. Ook help je bij het organiseren van evenementen en meetings, en houd je het kantoor netjes en georganiseerd.

Wat vragen wij?
We zoeken iemand die goed kan communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, en die oog heeft voor detail. Je bent proactief, zelfstandig en kunt goed het overzicht bewaren. Ervaring is mooi meegenomen, maar we vinden het vooral belangrijk dat je goed in ons team past en onze waarden deelt.

Wie zijn wij?
Wij zijn een kantoor die zich vrijwel volledig richt op het verzekeringen en ontzorgen van vermogende particulieren en ondernemers. Wij bieden hoogwaardige producten en dienstverlening aan vanuit het midden van het land met ons gezellige team van ongeveer 30 collega's. 

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je kunt bij ons veel leren en jezelf ontwikkelen. We hebben een goede salarisregeling, premievrij pensioen en reiskostenvergoeding. Ook kun je deels vanuit huis werken en ontvang je daarvoor een vergoeding. Onze werksfeer is informeel en we zijn een hecht team dat samenwerking en betrokkenheid belangrijk vindt. Onze dienstverlening staat voor persoonlijk contact, maatwerk en uitstekende service.

Locatie
Utrecht

Interesse?
Solliciteer dan rechtstreeks via de rechterkolom of via s.peters@assured.nl of bel met Susanne Peters 0654657176

Solliciteer op deze vacature
#replace title#