PT Administratief / Ondersteunend medewerker verzekeringen te Almelo

Administratief
Overijssel
Verzekeringen
In overleg
11 mei 2023
Molenkampspark 2, 7607 LE Almelo, Nederland

Ben jij op zoek naar een ondersteunende functie binnen een klantgericht assurantiekantoor? In verband met pensioen van onze collega komt er een plekje vrij in ons gezellige kantoor. Ben jij 3 dagen per week beschikbaar? Wij horen graag van je!

Wat ga je doen?
Je krijgt de verantwoording voor het ondersteunen van ons gehele kantoor op administratief gebied.
Dit kan van alles zijn:

  • Het doorvoeren van mutaties op de verzekeringspolissen
  • Het verwerken van de maandelijkse prolongatie
  • Het archiveren van de verzekeringspolissen
  • Het verwerken van post / mail
  • Diverse overige administratieve werkzaamheden

Wie zijn wij?
Wiggers Assurantiën is gevestigd in een statig kantoorpand in het centrum van Almelo en wij bedienen vanuit daar onze particuliere en zakelijke klanten in Overijssel en de Achterhoek. Binnen ons kantoor heerst een collegiale sfeer. Wij hechten aan een goede balans tussen werk en privé. Dat betekent dat we hard werken, maar ook genieten ook van onze vrije tijd. Kennis van zaken, een klantvriendelijke houding, korte lijntjes en uitstekende dienstverlening zijn onze kernwaarden. We werken gezamenlijk als één team om onze klanten zo goed te adviseren en bij te staan.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een collega die bij voorkeur ervaring heeft opgedaan in een administratieve functie bij een assurantiekantoor. Je werkt nauwkeurig en vindt het echt leuk om de administratie weg te werken. Je bent positief ingesteld en servicegericht en hebt bij voorkeur gewerkt met ANVA. Beschik je over het WFT Basis diploma dan is dat uiteraard fijn, maar niet noodzakelijk. Je bent tenminste 3 dagen beschikbaar en woonachtig in de regio.

Wat bieden wij?
Uiteraard past je salaris bij je werkervaring en opleiding. Ook de Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen waaronder een premievrij pensioen, WGAhiaatverzekering, eindejaarsuitkering.

Locatie
Almelo

Interesse?
Solliciteer direct via de rechterkolom of via s.peters@assured.nl. Wil je meer informatie? bel dan met Susanne Peters 0654657176

Solliciteer op deze vacature