Desk accountmanager Zakelijke Schadeverzekeringen (32 – 40 uur) te Papendrecht

Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland
Verzekeringen
3000-4000
20 augustus 2022
3351 HC Papendrecht, Nederland

L&B Groep zoekt versterking!

Lijkt het je leuk om te werken bij één van de toonaangevende verzekeringsbedrijven van de regio? L&B is een kantoor waar het niet alleen om verzekeringen draait, maar ook om dienstverlening. Werken bij L&B staat garant voor veel plezier op de werkvloer, maar daarbij streven we wel de hoogste kwaliteit voor onze klanten na. Onze mensen zijn enthousiast, flexibel en werken graag als team.

Wie zijn wij?
Bij L&B staan we ergens voor! Kwaliteit, deskundigheid en klantbelang, dat zijn voor ons vanzelfsprekende waarden. Wat ons bijzonder maakt is dat we altijd een stapje extra doen en juist die dingen geregeld krijgen waar een ander stopt. Iedere dag zijn we in touw om het weer een stapje beter te doen voor onze klanten. L&B is een veelzijdig kantoor waar je volop doorgroeimogelijkheden hebt en kansen krijgt om je te ontwikkelen en je ambities na te jagen.

L&B bruist en iedere dag is weer anders. Je collega’s zijn enthousiaste en flexibele mensen die bij voorkeur als team opereren.

Voor onze zakelijke verzekeringsportefeuille zijn wij op zoek naar:

Deskaccountmanager Zakelijke Schadeverzekeringen (32 – 40 uur)


De functie:
Als relatiebeheerder zakelijke schadeverzekeringen krijg je de interne verantwoordelijkheid voor het beheren van een gedeelte van de zakelijke relaties. Je onderhoudt zelfstandig het contact met deze relaties en voorziet hen van passende verzekeringsoplossingen. Je maakt berekeningen en stelt risicoanalyses en offertes op ter ondersteuning van de buitendienst. Je verwerkt daarnaast mutaties op bestaande verzekeringen. De administratieve afwikkeling is tevens onderdeel van jouw werk. Uiteraard blijf je op de hoogte van de marktontwikkelingen.

Interesse? Wij vragen:
De kwaliteit van je werk staat bij jou voorop. Je bent administratief en communicatief sterk, neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je communiceert helder. Ook heb je ervaring met het adviseren van zakelijke klanten. Je bent op je best als onderdeel van een team.

Het profiel:
Je hebt werkervaring opgedaan in een soortgelijke adviserende rol en bent zowel vaktechnisch als administratief sterk. Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.
Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Kennis en ervaring met ANVA is een pré;
  • Diploma’s WFT Schade Zakelijk en Inkomen.


Geboden wordt:
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie in een dynamisch team geboden. Wij bieden een goed salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Ook hebben we oog voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast worden prima secundaire arbeidsvoorwaarden geboden waaronder een pensioenregeling en collectieve WIA regeling.

Locatie
Papendrecht

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature