Schadebehandelaar Multibranche (24-40 uur) te Nieuwerkerk a/d IJssel

Schadebehandelaar
Zuid-Holland
Verzekeringen
2700-3700
12 november 2022
2914 BN Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Wil jij Multibranche schades behandelen? Zowel volmacht-, beurs- en provinciale schades? Wij komen graag met je in contact voor deze vacature bij Den Ouden Assurantien te Nieuwerkerk a/d IJssel

Wat ga je doen?
Als schadebehandelaar Multibranche ben je verantwoordelijk voor het verwerken van schadeclaims voor onze zakelijke en particuliere klanten. Dit kunnen provinciale, volmacht of beursschades zijn.

  • Je beoordeelt (samen met experts) de dekking van de schade
  • Je onderhoudt contacten met de verzekerden, verzekeraars, experts en tegenpartijen
  • Je draagt zorg voor het uitbetalen van de schade-uitkering of controleert de uitbetalingen
  • Uiteraard draag je zorg voor het adviseren van de verzekerden op het gebied van preventie
  • Je werkt samen met je collega’s om de dienstverlening steeds weer te verbeteren.

Wie ben jij?
Jij hebt tenminste 3 jaar ervaring op het gebied van volmacht schadebehandeling. Daarnaast heb je bij voorkeur multibranche gewerkt. Je bent in bezit van het WFT Schade Zakelijk & Particulier en bij voorkeur van het Branche diploma Schadebehandelaar. Je bent ambitieus en leergierig, werkt klantgericht en zelfstandig. Ervaring met DIAS is een pré. Deze baan kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld.

Wie zijn wij?
Wij zijn Den Ouden Assurantiën; een regionaal financieel advieskantoor, gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel. Gemak en zekerheid zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Of het nu gaat om hypotheek-, verzekerings- of pensioenadvies, onze zakelijke en particuliere klanten kunnen rekenen op goede voorwaarden, scherpe premies en een persoonlijke service. Het volmachtbedrijf Den Ouden Assuradeuren geeft ons extra handvatten om onze klanten verzekeringsdekking op maat te bieden.

Wil jij ook werken in een groeiend bedrijf waar je de klant nog echt van dienst kunt zijn? Wij komen graag in contact!

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige baan bij een informeel en groeiend bedrijf waar tevens mogelijkheden zijn om vanuit huis te werken. Het salaris ligt boven de markt tussen €2700-€3700 afhankelijk van je werkervaring/opleiding. Daarnaast bieden wij onder meer een goede pensioenregeling, een WGA Gat Verzekering en WIA excedentregeling. Wij stimuleren het als collega’s meedenken en opleidingen willen volgen.

Locatie
Nieuwerkerk a/d IJssel

Contactpersoon
Interesse? Reageer dan via de rechterkolom of informeer bij  bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature