Schadebehandelaar Schade- en Inkomensverzekeringen (24-40 uur) te Nijkerk

Schadebehandelaar
Gelderland
Verzekeringen
In overleg
1 november 2023
Langestraat 32, 3861 BN Nijkerk, Nederland

Ben jij op zoek naar een gevarieerde baan als schadebehandelaar? Mercurius Verzekeringen, de specialist in het verzekeren van (vers)ondernemers, is op zoek naar een ervaren schadebehandelaar.

Wat ga je doen?
Als schadebehandelaar ben je samen met de andere schadebehandelaars verantwoordelijk voor de behandeling van alle binnenkomende schademeldingen. Je coördineert van begin tot eind de gehele afhandeling van de schadeaanvraag voor zowel particulieren als bedrijven. Het gaat hier om alle schadeverzekeringen (brand, motorrijtuigen, aansprakelijkheid e.d.) en inkomensverzekeringen zoals aov en verzuim. Ca 80% hiervan is MKB. Het gaat hier voornamelijk om schades op eigen produkten. Voor een kleiner gedeelte worden schades doorgegeven aan andere verzekeraars waar wij agentschap van hebben. Je hebt in deze functie veel contact met onze relaties evenals met verzekeraars en andere betrokken partijen. Afgestemd op je ervaring stellen we een takenpakket voor je samen, waarin ruimte zit voor ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk gebied. Je bent een vraagbaak voor onze relaties en daarom zorg je ervoor dat je productkennis altijd actueel is en je op de hoogte bent van de bewegingen in de markt. 

Kom jij ons team versterken?

Wat wij bieden
Behalve gezellige collega’s, een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in het centrum van Nijkerk kun je rekenen op een zeer afwisselende baan en uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor het verzekeringsbedrijf. Daarnaast krijg je minimaal 38 vrije dagen en een 13e maand. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie en dit wordt binnen ons bedrijf gestimuleerd. Thuiswerken is gedeeltelijk mogelijk. 

Wat wij vragen
Om van start te kunnen is het belangrijk dat je in het bezit bent van de benodigde WFT diploma’s of je bent bereid om deze te halen. Daarnaast herken je jezelf in het volgende;

  • Je hebt affiniteit met de verzekeringsbranche.
  • Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig.
  • Je bent pro-actief, ondernemend en hebt ambitie.
  • Je bent in bezit van de benodigde WFT diploma’s of bereid om deze te halen.

Wie zijn wij:
Mercurius is een landelijk werkende en zelfstandige verzekeringsmaatschappij met 35 medewerkers. Wij adviseren het midden- en kleinbedrijf, maar ook particulieren op het gebied van schade- en levensverzekeringen.

Locatie
Nijkerk

Ben je enthousiast geworden en ben jij de collega die wij zoeken?
Solliciteer direct via de rechterkolom of via s.peters@assured.nl. Voor meer informatie bel 0654657176 Susanne Peters

Solliciteer op deze vacature
#replace title#