Zakelijk Adviseur Verzekeringen (landelijk mogelijkheden)

Relatiebeheer/Advies
Zuid-Holland , Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Limburg, Groningen, Zeeland
Verzekeringen
Vast inkomen + Opbouw Zelfstandige portefeuille
1 december 2023
7311 JV Apeldoorn, Nederland

Ben jij een zakelijk adviseur in hart en nieren? Zoek jij meer vrijheid en zelfstandigheid maar wel de zekerheid van een vaste baan met daarnaast ongelimiteerde salarismogelijkheden? Vast & Zeker Bedrijfsverzekering zoekt adviseurs en komt graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?
Jij bent je zakelijke klanten van dienst met het geven van advies op het gebied van hun bedrijfsverzekeringen. Werkzaamheden die hieruit voortvloeien:

  • Het maken van risico analyses
  • Het opstellen/opvragen en bespreken van offertes
  • Het onderhandelen met verzekeraars/beurspartijen enz. voor de beste verzekeringsoplossing
  • Het ondersteunen en bezoeken van je klant in geval van schades


Alles wat bij het onderhouden en uitbouwen van een zakelijke verzekeringsportefeuille komt kijken. Uiteraard zorgen wij voor de juiste ondersteuning.

Wie zijn wij?
Vast & Zeker bedrijfsverzekering heeft zich gespecialiseerd in de zakelijke verzekeringsmarkt. Wij bieden op maat gemaakte innovatieve oplossingen voor een breed scala aan risico's. Dat doen wij vanuit ons kantoor in Apeldoorn al vanaf 2004. Wij adviseren klanten in alle mogelijke branches en werken met professionele adviseurs die klantgericht te werk gaan.

Wie ben jij? 
Als ervaren verzekeringsadviseur ben je in staat een zakelijk klantenbestand op te bouwen. Je beschikt over een eigen netwerk en bent in staat om in korte tijd dit netwerk te gelde te maken. Vanzelfsprekend ben je WFT Proof met minimaal WFT zakelijk schade bij voorkeur aangevuld met WFT Inkomen.
Kortom, ben jij een adviseur die meer vrijheid zoekt? Die eigenlijk voor zichzelf wilt beginnen maar die wat ondersteuning en vastigheid nog goed kan gebruiken? Wij komen graag in contact!

Wat bieden wij jou?
Je werkgebied is daar waar je netwerk zich bevindt. Vanuit Apeldoorn zorgen wij voor de juiste ondersteuning. Je kunt daarbij vanuit Apeldoorn werken, vanuit huis (ons kantoor zit ’in the Cloud’) of je combineert dit. Wanneer je hebt laten zien dat je een eigen klantenbestand kan opbouwen heb je een zeer zelfstandige baan voor jezelf gecreëerd. Uitstekende beloning, auto van de zaak, vaste aanstelling , daar gaan wij zeker uitkomen. De zelfstandig werkende professional die in staat is zijn salaris ruimschoots terug te verdienen laten wij dan echt niet meer gaan.
Dus..... Een jaarlijkse terugkerend en verhoogd target, dat kennen wij niet.
Je klantenbestand uitstekend bedienen, afspraken nakomen en verstand van zaken hebben, daar gaat het wat ons betreft om.

Locatie:
Landelijke mogelijkheden

Contactpersoon
Informatie en solliciteren bij Susanne Peters
0654657176

Solliciteer op deze vacature
#replace title#