Assured in een nieuwe jasje!

15-03-2022 Wauw een nieuwe site..spannend! En wat een werk; nieuwe teksten verzinnen, nieuwe foto's downloaden, alle vacatures overplaatsen. En dan ook nog zorgen dat de vindbaarheid beter, maar op zijn minst hetzelfde blijft. Het was een uitdaging en het is nog niet helemaal duidelijk of het werkt:)

Wauw een nieuwe site..spannend! Nieuwe teksten verzinnen, nieuwe foto's downloaden, alle vacatures overplaatsen. En dan ook nog zorgen dat de vindbaarheid in Google nog beter wordt, maar op zijn minst hetzelfde blijft. Het was een uitdaging en het is nog niet helemaal duidelijk of het werkt:)

Assured.nl was eigenlijk een prima site, goed vindbaar.. ik stond zelfs direct onder Indeed bij zoekwoorden als "vacatures" en "verzekeringen". Maar helaas kon ik geen vacature filter mogelijkheden op mijn site plaatsen. Daarnaast was het duidelijk dat bijvoorbeeld een Google for Jobs mijn site niet op zou gaan pakken. Kortom er moest wat nieuws komen. 

 

De site werd vrij kaal opgeleverd dus ik moest als een IKEA bouwpakket aan de slag. Veel geleerd en ook fijn als sommige dingen wel lukken. Maar ook wel lastig om alles alleen te moeten doen. Wat dat betreft is het fijn als er mensen zijn die me gewoon helpen. Met dank aan Jeffrey, Dave en Raymond van VCreactions.  Maar ook Stijn van Vak-Media.nl. En Pim van Ziber wil ik bedanken voor al zijn hulp de afgelopen jaren! 

Sommige mensen blijven gewoon altijd super aardig ondanks al mijn frustraties:)

Hopelijk kunnen mijn vaste gebruikers veel plezier beleven aan mijn nieuwe site! 

 

 

#replace title#